Voorwaarden inschrijving Vestingeiland

Voorwaarden inschrijving Vestingeiland

Lotingsprocedure

Het Vestingeiland hanteert een lotingssysteem voor het plaatsen van de kinderen. Als de inschrijving gesloten is, delen we digitaal loten uit aan de deelnemers. U ontvangt EEN lot per ingeschreven groep. Een groep kan bestaan uit een of meer deelnemers. Iedereen heeft dus een gelijke kans om ingeloot te worden op het Vestingeiland.
Uw kind zal nooit drie jaar achter elkaar worden uitgeloot. Als uw kind dus al twee jaar achter elkaar is uitgeloot, dan weet u zeker dat uw kind dit jaar naar het Vestingeiland kan komen. Deze uitzondering geldt vanzelfsprekend alleen voor uw kind en niet voor andere kinderen in een eventueel gemaakt groepje.

Wachtlijst

Het Vestingeiland hanteert géén wachtlijst. Uw kind wordt dus direct definitief ingeloot dan wel uitgeloot. In beide gevallen krijgt u hier per E-mail bericht van.

Groepje

Indien u wilt dat uw kind samen met andere kinderen (bijvoorbeeld een broertje of zusje) op het eiland komt, dan kunt u na inschrijving van uw kind een groepje vormen. U ontvangt hierover na de inschrijving instructies per E-mail. Groepjes worden altijd volledig ingeloot of uitgeloot.
Het vormen van een groepje vergroot niet de inlotingskans. Per groepje wordt er 1 lotnummer toegekend.

Betaling

De kosten voor een week Vestingeiland bedraagt €70.00 per kind. Ook als uw kind niet de volledige week aanwezig zal zijn, bent u toch het volledige bedrag verschuldigd.
U verleent de organisatie van het Vestingeiland bij de inschrijving een éénmalige machtiging om het verschuldigde bedrag af te schrijven van uw bankrekening. Dit bedrag wordt alleen afgeschreven als uw kind wordt ingeloot. De incasso zal plaats vinden op 2024-06-30
Het volledige bedrag dient voor aanvang van het Vestingeiland (voor data zie www.vestingeiland.nl) te zijn voldaan, anders vervalt de inschrijving en krijgt de betreffende deelnemer geen toegang tot het Vestingeiland.

Annuleren deelname

Indien uw kind toch niet deel kan nemen aan het Vestingeiland, dan kunt u uw aanmelding annuleren en uw geld terugkrijgen (minus € 7,50 administratiekosten). Annulering kan door een korte mail te sturen naar info@vestingeiland.nl. Na annulering wordt u verzocht het toegangspasje te retourneren. Hierna zal pas worden overgegaan tot het terugstorten van het bedrag. Bij afmeldingen ná 15 juni kan géén geld meer worden geretourneerd.

Toegangspasje

Het toegangspasje voor het Vestingeiland is strikt persoonlijk, wordt op naam verstrekt en kan niet worden overgedragen aan een ander kind. Bij ontdekking van fraude met het pasje of de inschrijving neemt de organisatie van het Vestingeiland maatregelen tegen alle personen betrokken bij de fraude. Dit kan resulteren in uitsluiting van deelname aan het Vestingeiland voor één of meerdere jaren.

Meerdere inschrijvingen

Mocht u om welke reden dan ook meerdere inschrijvingen per kind doen, dan zullen wij deze automatisch samenvoegen tot 1 inschrijving. Het gevolg hiervan is dat het groepsnummer van een van de inschrijvingen gebruikt zal worden. Mocht u nu een groepje vormen met het verkeerde groepsid, dan zijn wij niet verantwoordelijk voor de eventuele gevolgen zoals niet ingeloot zijn met het gevormde groepje. het advies is dus om maar 1 inschrijving per kind te plaatsen.

Zwemdiploma

Het Vestingeiland is een activiteit op een eiland in de grachten van Naarden-Vesting. De toegang tot het eiland en sommige activiteiten zijn op en rond het water. Om deze reden is het hebben van een zwemdiploma (minimaal A) een vereiste voor de deelname aan het Vestingeiland. Het is voor ons helaas onmogelijk om ieder kind 1:1 te begeleiden en in de gaten te houden. Daarom is het zonder zwemdiploma dus absoluut niet veilig voor uw kind en kunnen wij deelname niet toestaan.


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ik ga hiermee akkoord

Mijn kind heeft minimaal zwemdiploma A